Geplaatst in Geen categorie

Badgecraft.eu

Met badgecraft kun je leerlingen badges laten verdienen. Je kunt bijvoorbeeld leerlingen een badge laten verdienen voor elk werkproces. Zodat leerlingen kunnen zien hoe ze ervoor staan richting het examen. De badges kun je het beste maken via openbadges.me.
Daarna ga je in badgecraft.eu een organisatie aanmaken en vervolgens een project. In dit project kun je verschillende badges toevoegen. Als voorbeeld zou ik voor Kempinga een badge kunnen maken voor de 3 werkprocessen. Je geeft aan wat ze moeten inleveren en wie dat na gaat kijken. Je kunt leerlingen producten van elkaar laten controleren. Je kunt de badge uitreiken met een codewoord of je kunt de opdracht zelf nakijken. Hieronder zie je een printscreen van een voorbeeld project met een eigen gemaakte badge. Let wel de badge past niet bij dit project.

badgecraft-eu

Advertenties

Auteur:

Docent economische en administratieve vakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s