Geplaatst in Geen categorie

Mijn eerste blog

Welkom allemaal,

Via deze blog wil ik al mijn bevindingen tijdens mijn taccle cursus delen met jullie. Ook wil ik de gemaakte opdrachten met jullie delen. Aangezien ik veel dingen wilde uitproberen is de inhoud/ uitvoering niet altijd even goed, maar het gaat mij erom te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Mochten jullie vragen hebben over een bepaald onderdeel dan hoor ik dat graag van jullie. Veel leesplezier.

Groetjes

Peter Hems

Advertenties

Auteur:

Docent economische en administratieve vakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s