Geplaatst in TACCLE

Marshmallow challenge

Vandaag (maandag 28-11-2016) naar Antwerpen gegaan voor de TACCLE cursus. Dit is een cursus voor digitale vaardigheden in het onderwijs. De eerste opdracht was het bouwen van een spaghetti toren met een marshmallow in de top. De groep werd in 3 groepjes verdeeld met als doel maak de hoogste toren. Ik zat ingedeeld bij @rh14blog, @tinekebackx en @advansittert
Na een korte evaluatie zijn we aan het werk gegaan. Met 1 meter plakband, 1 meter touw, 16 spaghetti slierten (ongekookt uiteraard) en 1 marshmallow. We kregen 18 minuten de tijd en kwamen er snel achter dat spaghetti niet erg stevig is en marshmallow zwaarder is dan gedacht. Al met al een leuke opdracht waarbij de toren toch bleef staan.

img_20161128_111210

#trotsoponsteam

Auteur:

Docent economische en administratieve vakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s